0472 61 62 46 (Mieke) - 0468 47 09 79 (Liesbeth) - 0493 47 98 44 (Tanja) - 0469 25 26 00 (Hatice) info@praktijkmommen.be

Groepssessies bewegen en diabetes type 2

Je hebt de diagnose diabetes of suikerziekte gekregen, maar wat nu? Naast het aanpassen van jouw voeding is het ook heel erg belangrijk om voldoende te bewegen.

De groepssessies, in groepjes van 4-6 personen, worden georganiseerd om concrete informatie te geven over waarom beweging nu juist belangrijk is als je diabetes type 2 hebt.

Daarnaast proberen we samen enkele oefeningen uit, die gemakkelijk thuis te doen zijn. Je leert bovendien ook enkele medepatiënten kennen die onlangs dezelfde diagnose hebben gekregen. Na afloop krijg je een informatieboekje mee naar huis.

Na een maand wordt een terugkomsessie georganiseerd, zo kan je vertellen hoe het is geweest en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Groepssessies bewegen en hoge bloeddruk

Wanneer je kampt met een hoge bloeddruk kan je best naast het aanpassen van voedingsgewoonten ook voldoende bewegen.

Deze groepssessies, in groepjes van 4-6 personen zijn bedoeld om jou informatie te geven en kennis te laten maken enkele vormen van beweging samen met medepatiënten. Na afloop krijg je een informatieboekje mee naar huis.

Na een maand wordt een terugkomsessie georganiseerd, zo kan je vertellen hoe het is geweest en is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

De groepssessies gaan vanaf september van start. Heb je interesse? Stuur alvast een mailtje naar ellen@praktijkmommen.be

Pin It on Pinterest