0472 61 62 46 (Mieke) - 0468 47 09 79 (Liesbeth) - 0493 47 98 44 (Tanja) - 0469 25 26 00 (Hatice) info@praktijkmommen.be

De P14 diet box werd ontwikkeld als kuur en richt zich daarmee op een ander doelpubliek dan het klassiek proteïendieet, namelijk voor hen die geen langdurige begeleiding wensen (bv. snel gewichtsverlies voor een operatie) of personen die slechts 3 à 5 kg wensen af te slanken.

Nota: We kunnen hier als diëtisten alleen maar adviseren dat, wanneer men een blijvend gewichtsverlies wil nastreven, het wel belangrijk is om naar het eigen gewoon eetgedrag te kijken. En om datgene waar men het moeilijk mee heeft, toch proberen om te buigen naar een beter eetgedrag, een betere relatie met voeding, enz.

P14 diet box inhoud:
In de P14 diet box vindt men alle producten (45 porties), nodig voor 2 weken dieet (maandag t.e.m. zondagochtend). Het gros van deze producten zijn kant-en-klaar, dagelijks werd 1 poederzakje voorzien.
Een poster met een voorbeeldmenu voor 2 weken dieet + een programmablad met volledig overzicht van de voedingswaren die men mag eten:
– Welke groenten zijn toegelaten?
– Welke kazen, vlees – en vissoorten, welke dranken?,…
Op die manier kan men afwijken van het voorbeeldmenu.
Met andere woorden, het ideale startpakket met de juiste informatie om succesvol af te slanken.

Maandag start het programma.
Van maandag tot zondag: Ontbijt = P14 portie
Van maandag tot zaterdag: 2 tussendoortjes + 1 avondsnack (10u – 16u – 21u) = P14 portie

Zondag is het een rustdag, vrije dag.
Hier beslist men zelf het eetschema. Natuurlijk is het niet de bedoeling om alle remmen los te laten, maar om er een gezonde voeding op na te houden.
Aangezien men niet in ketose geraakt met deze box (anders dan bij een klassiek proteïnendieet), worden er hier geen supplementen bij genomen.

Voor vragen:
Liesbeth: dietistliesbeththeunis@gmail.com
Mieke: info@miekemommen.be

Pin It on Pinterest